Riza Tisserand

90’s kids
Humor die aanzet tot denken
wo 7 feb '24 20:15
wo 7 feb '24
20:15
  • wo 7 feb '24
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Op het eerste gezicht vertelt cabaretier Riza Tisserand humoristische verhalen over een kantelpunt in de tijd: de jaren negentig. Als je langer luistert, merk je dat Riza meer te vertellen heeft. Hij denkt na over de overgang van het ene tijdperk naar het andere, en hoe dat hem en jou beïnvloedt.

Weet je nog hoe rijk je je voelde met een dvd-speler, de eerste Sony Playstation, of een van die lompe apparaten met een inbelmodem en Windows 95? Waren de jaren negentig niet het keerpunt van alles? We gingen van analoog naar digitaal. En daarop volgde de puinhoop. Wat toen hot en duur was, ligt nu in een hoekje van de kringloopwinkel stof te happen.

Riza Tisserand verschijnt weer op de planken met zijn nieuwe voorstelling ‘90’s kids’. Hij presenteert een show met herkenbare humor over een kantelpunt in de tijd. En reageert op alles wat mooi en lelijk was in de jaren negentig. Zoals we Tisserand kennen doet hij dit met een serieuze ondertoon: hij reflecteert op de vergankelijkheid van materie, idolen en tijd.

Riza Tisserand is rapper, cabaretier, schrijver en radiomaker. Als cabaretier werkte hij mee aan televisieprogramma’s zoals ‘Padoem Patsss’ en ‘Comedy Explosion’. Als schrijver schreef hij teksten voor onder andere Javier Guzman en Guido Weijers. Zijn theaterdebuut maakte hij met de solovoorstelling ‘Bekeerling’. Deze show ontving lovende reacties van het publiek en de pers.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Met ogenschijnlijk gemak neemt Riza de zaal mee in zijn onwaarschijnlijke leven. Zijn inspirerende verhaal zet aan tot denken.

Theaterkrant