Musical Autumn Nights

Nathan Markuszower Theaterproducties
Hét theaterconcert dat je meeneemt op een onvergetelijke reis door de wereld van musicals
za 14 okt '23 20:15
za 14 okt '23
20:15
  • za 14 okt '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Welkom bij Musical Autumn Nights: het theaterconcert dat je meeneemt op een onvergetelijke reis door de wereld van musicals. Beleef de magie van Broadway en West End in één avond!

Na het succes van vorig jaar komt Nathan Markuszower terug met een geheel nieuwe cast! Geniet van topacteurs wie je onder meer kan kennen van ‘Bodyguard’, ‘The Lion King’, ‘Alladin’, ‘Jersey Boys’, en ‘Mamma Mia!’. Samen met een liveband en de leden van BMT Producties brengt de cast de meest iconische nummers uit de musicalgeschiedenis ten gehore. Van klassiekers zoals ‘The Phantom of the Opera’ en ‘Les Misérables’ tot moderne hits als ‘Hamilton’ en ‘Dear Evan Hansen’.

‘Musical Autumn Nights’ is meer dan alleen een concert. De show zit bomvol entertainment. De top vijf-solisten worden vergezeld door een groots koor. En als kers op de taart is er een liveband. Deze band brengt de muziek tot leven. Waardoor jij op een compleet nieuwe manier van de nummers kunt genieten!

Of je nu een diehard musicalfan bent of gewoon op zoek bent naar een muzikaal avondje uit: ‘Musical Autumn Nights’ heeft alles in huis. Mis deze unieke ervaring niet. Dit is hét theaterconcert dat je meeneemt op een onvergetelijke reis door de wereld van musicals.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

De cast wordt gevormd door:
Anne Appelo (‘Bodyguard’ en ‘The Lion King)
Tessa Sunniva (‘Anastasia’ en ‘Tarzan’)
Sanne den Besten (‘Mamma Mia!’ en ‘The Sound of Music’)
Martijn Vogel (‘Wicked’ en ‘Jersey Boys’)
Shay Lachman (‘Alladin’ en ‘Spring Awakening’)

Productie door Nathan Markuszower Theaterproducties