Kid Creole & The Coconuts

44 years of musical madness
Een onvergetelijke muzikale ervaring
vr 8 sep '23 20:15
vr 8 sep '23
20:15
  • vr 8 sep '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Geniet van de feestelijke sfeer tijdens het concert van Kid Creole & The Coconuts. De legendarische band uit New York brengt al sinds de jaren tachtig een unieke mix van Caribische klanken, jazzy invloeden en opzwepende ritmes.

Ontdek de swingende ritmes en eindeloze energie van Kid Creole & The Coconuts! Met meer dan veertig jaar ervaring in de muziekindustrie heeft de band een unieke stijl gecreëerd. Moeiteloos combineren de artiesten verschillende muziekgenres zoals pop en funk, met een flinke twist latin en Caribische invloeden. Kid Creole & The Coconuts verzorgen een feestelijk en muzikaal spektakel waarbij je niet stil kan blijven staan.

In 1979 kwam August Darnell met het idee om een magische en opzwepende muzikale ervaring te creëren. In New York startte hij als Kid Creole: een multi-getalenteerde muzikant, componist, en bandleider met eindeloze energie. Zijn unieke stijl bestaat uit een combinatie van disco, funk, pop en latin. Met hits als ‘Stool pigeon’ en ‘Annie I’m Not Your Daddy’ heeft Kid Creole een onvergetelijke indruk achtergelaten op de muziekindustrie.

Kid Creole is klaar om zijn energie, originaliteit en muzikaliteit met jou te delen. Samen met zijn band en drie achtergrondzangeressen, oftewel The Coconuts, brengt hij een groot muzikaal spektakel het theater in. Beleef een tijdloze en unieke ervaring. Met 44 jaar podiumervaring op zak weet Kid Creole als geen ander zijn publiek omver te blazen.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

He's a proper popstar, someone beamed in from somewhere rather glitterier than here!

The Quietus