Ashton Brothers

BROTHERS
Dwars door de grenzen
do 25 apr '24 20:15
do 25 apr '24
20:15
  • do 25 apr '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Dwars door de fysieke grenzen van theater. Dwars door ruimte en tijd. Dwars door huid en haar, in een rechte lijn naar je hart. BROTHERS biedt een verrassende kijk op de veerkracht van je bestaan.

“No man is an island”, zei John Donne in 1624. De Ashton Brothers nemen deze woorden als uitgangspunt in hun gloednieuwe show BROTHERS. Ze brengen een ode aan elkaar, en aan de tribe die ze samen vormen. Krachten worden gebundeld om een eigen kosmos te creëren waarin magie, muzikaliteit en hilarische scènes het universum vullen. Dit doen de mannen met onverschrokken “visuele poëzie en absurdistische variété”, aldus De Telegraaf.

Laat je meenemen in een theatershow waarin hilarische verhalen, muziek en een rebelse mentaliteit voorop staan. De Ashton Brothers bieden een verrassende kijk op de veerkracht van je bestaan, en de planeet waarop je rondloopt.

Ashton Brothers is een internationaal geprezen variété-spektakelgroep. Met hun amusante combinatie van muziek, acrobatiek, magie en theater trekken ze volle zalen. Elke avond hebben de mannen maar één doel: hun publiek verwonderen, ontroeren en laten lachen tot ze niet meer kunnen.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Spel door Friso van Vemde, Guyllaume Wibowo, Joost Spijkers, Niek Takens, Pim Muda en Timo Bakker
Productie door Ashton Brothers B.V.
Foto's door Coert Buiting