Fleetwood Mac - The Incredible Story

The Cosmic Carnival
Een must-see voor iedere Fleetwood Mac-fan
vr 12 apr '24 20:15
vr 12 apr '24
20:15
  • vr 12 apr '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

The Cosmic Carnival blaast het muzikale oeuvre van Fleetwood Mac nieuw leven in. Beleef een indrukwekkende avond met prachtige nummers en verhalen over de legendarische band. De prachtige muziek van deze band weet al jarenlang de harten van een groot publiek te veroveren. Een show voor jong en oud!

De muzikanten van The Cosmic Carnival nemen je mee op ontdekkingsreis naar het wondere universum van de legendarische band Fleetwood Mac. 

Eind jaren zestig werd de band opgericht door Peter Green. Al snel veroverde de band de hele wereld met unieke nummers in de stijl van powerblues. De Brits-Amerikaanse formatie overleefde talloze wisselingen in hun bezetting. Ieder bandlid had iets nieuws te brengen, en Fleetwood Mac bleef zich continu opnieuw uitvinden. Uiteindelijk schreef de band onder leiding van Stevie Nicks en Lindsey Buckingham opnieuw muziekgeschiedenis met beroemde nummers als ‘Crystal’ en ‘Go Your Own Way'.

In de theatershow ‘Fleetwood Mac - The Incredible Story’ presenteert The Cosmic Carnival een prachtig eerbetoon in de vorm van een live-documentaire. Het is een must-see voor iedere Fleetwood Mac-fan. En ben je nog geen fan? Dan ben je het na het aanschouwen van deze voorstelling wel! 

Geniet van grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Big Love’ en ‘Little Lies’. En luister naar indrukwekkende verhalen over de dramatische ontwikkelingen binnen de band. Want voor deze wereldband groot werd, was er wel degelijk sprake van zware en niet succesvolle periodes. Uit deze fase ontstond het prachtige album ‘Rumours’, dat tot op de dag van vandaag een van de best verkochte albums aller tijden is.

Beleef een intense en aangrijpende theatervoorstelling, ontstaan uit liefde voor de muziek, passie en toewijding van Fleetwood Mac. De leden van The Cosmic Carnival wonnen met hun uitzonderlijke talent eerder ‘De Grote Prijs van Nederland’. Nu maken ze zich klaar om het theater omver te blazen. Deze show wil je niet missen!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl


Extra voordelig: Deze voorstelling is onderdeel van onze tributeserie. Daarmee reserveer je 4 tribute-voorstellingen voor maar €80,00. Dat wil je toch niet missen? 
 

Credits

Gitaar en vocalen door Nicolas Schuit en Max Horak
Keys en vocalen door Indra Kartodirdjo en Gerben van Etten
Zang door Wies Delouise
Bass en vocalen door Vincent Moes
Drums door Tom van Sadelhoff
Productie door The Cosmic Carnival in samenwerking met Vivesco