Nick Schilder

The singer-songwriter show
Persoonlijke verhalen en prachtige uitvoeringen van Nicks favoriete muziek
za 30 mrt '24 20:15
za 30 mrt '24
20:15
  • za 30 mrt '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Beleef een intieme theatershow volledig in de singer-songwriter sfeer. Nick Schilder deelt persoonlijke verhalen over zijn liefde voor het genre en brengt zijn favoriete nummers ten gehore.

Je kent Nick Schilder als de ene helft van het beroemde duo Nick en Simon. Voor het eerst laat Nick zijn muzikale wederhelft thuis en betreedt hij alleen het podium. Hij deelt persoonlijke verhalen over zijn eerste jeugdliefde: singer-songwriter muziek. Nick is opgegroeid met de muziek van onder anderen Jackson Browne, James Taylor, Bob Dylan, Don McLean en Neil Diamond. Hij speelde hun mooiste nummers eindeloos op zijn gitaar en zong ze voluit mee op zijn slaapkamer.

Nick begrijpt niet waarom deze prachtige liederen niet vaker op de radio te horen zijn. Als hij ze speelt, voelt het alsof er een warme deken om hem heen slaat. Daarom brengt hij de mooiste singer-songwriter muziek het theater in. Hoor hoe Nick het fijne gevoel van deze muziek met jou deelt en laat je meenemen door de geschiedenis van deze muziekstroming. In 'The singer-songwriter show' leer je Nick beter kennen door middel van persoonlijke verhalen en uitvoeringen van de mooiste nummers uit zijn favoriete genre.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.