Feest der Herkenning

Josee Koning en Jim de Groot
Een eerbetoon aan de prachtige muziek van Lennaert Nijgh
do 28 mrt '24 20:15 - 22:05
do 28 mrt '24
20:15 - 22:05
  • do 28 mrt '24
    20:15 - 22:05
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Als een ware dichter bracht Lennaert Nijgh zijn doortastende en virtuoze teksten de wereld in. In ‘Feest der Herkenning’ blazen twee ijzersterke muzikanten de meesterwerken van Nijgh nieuw leven in. Beleef een indrukwekkend muziekspektakel, in intieme setting.

Lennaert Nijgh schreef jarenlang de meest mooie gedichten, songteksten, columns, musicals en boeken. Zijn songteksten staan bekend om hun virtuoze en aangrijpende woordgebruik. Ter ere van Lennaerts meesterwerken brengen Josee Koning en Jim de Groot een wervelende ode aan Lennaert Nijgh het theater in. In ‘Feest der Herkenning’ spelen zij de grootste hits van Nijgh.

Met ‘Feest der Herkenning’ voltooien Josee en Jim hun drieluik. Eerder maakten ze al twee shows over het leven en werk van Lennaert: ‘Tip van de Sluier’ in 2018 en ‘Testament’ in 2020. In ‘Feest der Herkenning’ beleef je de prachtige liederen van de grote tekstschrijver Nijgh, verpakt in een intieme en doortastende theatershow.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Toetsen door Hans Vroomans en Marcus Olgers
Gitaar door Ed Verhoeff
Zang door Josee Koning
Zang en gitaar door Jim de Groot
Productie door MBN producties
Fotografie door Yani Pictures