Mees Kees Op Kamp (8+)

Nu ook in het theater te bewonderen!
Een groot avontuur met na afloop een Meet & Greet
zo 24 mrt '24
zo 24 mrt '24

Pak je tent in en neem je tandenborstel mee, want jullie mogen allemaal mee op kamp! Een ding is zeker: met Mees Kees erbij wordt het hoe dan ook een groot avontuur.

Mees Kees gaat met zijn klas op kamp naar de duinen. Omdat mevrouw Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt, geeft ze Mees Kees een dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Mees Kees laat zich niet uit het veld slaan. Zelfs met het werkplan van mevrouw Dreus weet hij er een geweldig kamp van te maken! Zwemmen is immers ook werken. En een zeester zie je toch het beste ín de zee? Zo geeft Mees Kees altijd weer zijn eigen draai aan hetgeen dat op zijn pad komt.

Na afloop is er een meet en greet in de foyer.

Houd je er rekening mee dat het zicht op de eerste rij voor kinderen minder kan zijn?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Mees Kees is een vrolijke boekenserie van schrijfster Mirjam Oldenhave. Samen met zijn klas beleeft Mees Kees de leukste dingen. Ook weten welke avonturen hij allemaal beleeft? Kom een van deze leuke boeken lenen in de Bibliotheek. Kinderen tot en met 18 jaar worden gratis lid. 

Wist je overigens dat we in de Bibliotheek een groep kinderen hebben die iedere maand de nieuwste boeken mogen lezen, hierover in gesprek gaan en spelletjes spelen? Dit zijn onze BoekenScouts. Na het lezen van de boeken geven zij weer tips aan alle andere kinderen. Onder onze Boekenscouts verloten wij kaartjes voor de voorstelling van Mees Kees, in de speciale bijeenkomst die volledig in het teken staat van deze leuke meester. Mail voor aanmelden naar merelkuitert@nobb.nl.
Let op: vol = vol!

Credits

Cast: Luuk Haaze, Mylène d’Anjou, Anouk van Nes en een kindercast.
Script & liedteksten: Allard Blom
Regie & choreografie: Martin Michel
Muziek: Marnix Wetzer
Vormgeving: Ivo Dijs
Fotocredits: Annemieke van der Togt