Sleeping Beauty Ballet

The Ukranian Ballet Of Peace
Het betoverende sprookje van Doornroosje wordt op magische wijze tot leven gebracht
do 21 mrt '24 19:30 - 21:50
do 21 mrt '24
19:30 - 21:50
  • do 21 mrt '24
    19:30 - 21:50
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Het alom bekende sprookje Doornroosje wordt op magische wijze tot leven gebracht door de allerbeste balletdansers uit Oekraïne. Laat je meevoeren door ‘Sleeping Beauty’! Geschikt voor de hele familie.

Helaas heeft de producent de tour van deze voorstelling moeten annuleren. De gasten zijn hier op 19 december van op de hoogte gebracht. 


Stap binnen in de betoverende wereld van de dansers en muzikanten van The Ukranian Ballet of Peace. Beleef het sprookjesachtige verhaal van Doornroosje zoals je het nog nooit eerder hebt ervaren. De elegante choreografie, prachtige kostuums en magische muziek nemen je mee op reis door het Koninkrijk van prinses Aurora. De boosaardige fee Carabosse spreekt een vloek uit over de prinses. Aurora valt in een hele diepe slaap. Gelukkig weet de goede fee Lilac Fairy de vloek te verbreken; de prinses kan worden gewekt met een magische kus van een prins.

Het sprookjesachtige ballet ‘Sleeping Beauty’ wordt tot leven gebracht door de beste balletdansers van Oekraïne. Olga Kifyak danst de rol van prinses Aurora. Zij is de eerste solist van The Ukranian Ballet Of Peace en heeft internationaal veel prijzen gewonnen. Deze prachtige primaballerina staat bekend om haar ongelooflijk scherpe voetenwerk en haar betoverende, gracieuze bewegingen.

Sinds 2016 toert The Ukranian Ballet Of Peace over de hele wereld met hun succesvolle producties. Het balletgezelschap staat onder artistieke leiding van Alexandra Fedorina. Zij is meermaals onderscheiden voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van het nationale ballet in Oekraïne.

De buitengewone dansvoorstelling ‘Sleeping Beauty’ is geschikt voor de hele familie. Laat je onderdompelen in het mooiste sprookje uit de geschiedenis. Beleef hoe het verhaal van Doornroosje door fantastische dansers tot leven wordt gebracht.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Productie door The Ukranian Ballet Of Peace in samenwerking met Act one Presents
Fotografie door Wim Lanser