Grijs Gedraaid

Met Maaike Ouboter, Andrew Greenwood en Eva Durlacher
Deze muzikale show slaat een brug tussen jong en oud
wo 27 dec '23 15:00 - 16:30
wo 27 dec '23
15:00 - 16:30
  • wo 27 dec '23
    15:00 - 16:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Beleef onvergetelijke momenten met 'Grijs Gedraaid'® in het theater!

Kamerata Zuid nodigt alle generaties uit om te genieten van 'Grijs Gedraaid'®. Deze voorstelling brengt mensen samen door middel van muziek, beweging en creativiteit, en biedt de perfecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Neem iemand mee naar het theater en maak samen onvergetelijke herinneringen!

 

De middag begint met muziek van singer-songwriter Maaike Ouboter, bekend van haar ontroerende debuutsingle 'Dat ik je mis' die Nederland tien jaar geleden in zijn greep hield. Samen met het 22-koppige orkest Kamerata Zuid zal Maaike haar Nederlandstalige nummers ten gehore brengen, inclusief liedjes van haar laatste album 'Harnas van Glas'. Daarnaast zullen er bekende Nederlandstalige nummers worden gezongen waar je lekker mee kunt zingen, denk aan ‘Smoorverliefd’ van Doe Maar en ‘Zing, vecht, huil, bid’ van Ramses Shaffy. Het beloofd een mooie middag te worden met een unieke mix meezingers, prachtige klassieke stukken en eigentijdse melodieën!

Laat je meeslepen door de bewegingen van danser en choreograaf Andrew Greenwood van Switch2Move. Vanuit je comfortabele theaterstoel word je uitgenodigd om mee te bewegen en contact te maken met anderen. Samen met Eva Durlacher kun je op een creatieve manier praten over muzikale herinneringen en ervaringen.

Kom naar 'Grijs Gedraaid'®, geniet van een middag vol muziek, dans en creativiteit, en beleef het samen!

Week van de eenzaamheid 
Van 28 september t/m 4 oktober 2023 is de week tegen de eenzaamheid. Dit is een nationale week waar veel gemeenten en verschillende bedrijven zich inzetten tegen eenzaamheid. In een wereld waarin eenzaamheid een schrijnende realiteit is geworden, is het van essentieel belang om verbinding te zoeken en te creëren. De Week van de Eenzaamheid staat in het teken van het bewust maken van dit probleem en het streven naar oplossingen. 

Ook jij kunt vandaag iets betekenen voor iemand die zich eenzaam voelt. Een klein gebaar kan het verschil maken. Of het nu gaat om een praatje maken met een oudere buur, vrijwilligerswerk doen bij een verzorgingshuis of een eenzame oudere meenemen naar deze muzikale show voor jong en oud. Elke stap die we zetten om verbinding te maken telt!

En sta jij er wel eens bij stil dat je (op latere leeftijd) de alledaagse dingen misschien niet meer zo goed kunt? Zoals boodschappen doen of het gras maaien? Vervoer naar een verjaardag of alle ramen van je woning wassen? Dan is het fijn dat er mensen achter je staan die je kan vragen om te helpen. En dat jij natuurlijk ook achter iemand anders kan staan. Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan maar voorbereid bent op de toekomst. Ga eens bij jezelf na wie de mensen zijn die nu en later achter je staan. Het invullen van dit document kan je hier goed bij helpen. Want zeg nou zelf, dat is toch een hele zorg minder.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Bij deze voorstelling nodigen we je uit voor De Ronde Tafel:
schuif gezellig aan!

Mede mogelijk gemaakt door: