Grijs Gedraaid

Met Maaike Ouboter, Andrew Greenwood en Eva Durlacher
Deze muzikale show slaat een brug tussen jong en oud
wo 27 dec '23 15:00
wo 27 dec '23
15:00
  • wo 27 dec '23
    15:00
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Beleef een bijzondere theaterervaring waarin dans, muziek en creatie de gelegenheid bieden om elkaar te ontmoeten. Deze voorstelling is toegankelijk voor iederee en slaat een brug tussen jong en oud!

Grijs Gedraaid … genieten voor meerdere generaties. Deze voorstelling is toegankelijk voor iedereen en verbindt op verschillende manieren. Door middel van muziek, beweging en creatie wordt de perfecte gelegenheid gecreëerd om elkaar te ontmoeten. In deze show kunnen jij en je naasten samen onvergetelijke herinneringen maken. Wie neem jij mee naar het theater?

De middag wordt geopend met de prachtige muziek van singer-songwriter Maaike Ouboter. Tien jaar geleden wist ze iedereen in Nederland te raken met haar debuutsingle ‘Dat ik je mis’. Maaike brengt haar eigen Nederlandstalige nummers het theater in onder begeleiding van het 22-koppige orkest Kamerata Zuid. Naast innemende prachtstukken van haar laatste album ‘Harnas van Glas’, zingt ze ook andere bekende Nederlandstalige nummers en prachtige klassieke stukken. Meezingen mag!

Kom in beweging vanuit je luie theaterstoel onder begeleiding van danser en choreograaf Andrew Greenwood. Andrew is de oprichter van het bewegingsprogramma Switch2Move, waarmee hij werkelijk iedereen in beweging weet te krijgen. Van dementerende ouderen tot jonge kinderen. In deze theatershow zet hij de deur open voor onderling contact. Ook Eva Durlacher nodigt je uit voor een gesprek. Ze start de dialoog met vragen over jouw muzikale herinneringen en verwerkt je antwoorden op een creatieve manier.

Geniet van een middag vol muziek, dans en creatie. Geniet met Grijs Gedraaid van een bijzondere theaterervaring zoals je dat nog nooit gedaan hebt.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Mede mogelijk gemaakt door: