TOP Vrouwen

Vriendinnencomedy met ups en downs met Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie
Door de makers van de populaire tv-series Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers.
do 11 apr '24 20:15
do 11 apr '24
20:15
  • do 11 apr '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Zin in een avondje uit vol humor, avontuur en heel veel moodswings? De comedyshow TOP Vrouwen neemt je mee op reis! Een hilarische en herkenbare voorstelling met Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie. Door de makers van de populaire tv-series Huisvrouwen Bestaan Niet en Opvliegers.

Paula, Monica en Sophie zijn drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd. Ter ere van hun overleden vriendin Rebecca beklimmen de vrouwen in twee dagen de loefzijde van een berg. Maar tijdens deze reis blijkt dat de vriendinnen nogal wat issues meezeulen.

Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je 50e, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk: mannen. Zal het de vriendinnen lukken om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Eerlijkheid duurt het langst, maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn?

Deze comedy is geschreven door de bekende Amerikaanse toneel- en filmscript schrijver Peter Quilter, wiens stukken al in veertig landen over de hele wereld zijn opgevoerd. Zijn eerdere hits op West End bewijzen dat hij een meester is in het creëren van verhalen die je in je hart raken en je laten lachen. TOP Vrouwen (origineel ‘Step By Step’) zal komend seizoen in negen landen in première gaan, maar is nu ook te zien in Markant Theater Maashorst.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Producent door Rick Engelkes
Cast door Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie
Regie door Joep Onderdelinden 
Vertaling door Jeremy Baker
Script door Peter Quilter
Foto's door Willem van Walderveen