Vlamousse

In den beginne
Hilarische en goudeerlijke voorstelling waarin wordt afgerekend met de erfzonde
do 29 feb '24 20:15 - 21:45
do 29 feb '24
20:15 - 21:45
  • do 29 feb '24
    20:15 - 21:45
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Met ‘In den beginne’ gaat het duo Vlamousse aan de haal met voorbeelden die de artiesten in hun leven hebben gehad. En twijfelen ze aan hun eigen toekomstige voorbeeld. Kinderen zullen er heus wel komen. Maar eerst even afrekenen met de erfzonde.

Het Leidsh Dagblad omschreef Vlamousse ooit als “schaamteloos grappige energiebommetjes die prikken in gevoelige plekjes.” Daarmee is over het duo geen woord te veel gezegd. Met hun eerste voorstelling ‘Saampjes’ legde het duo maatschappelijke knelpunten op het hakblok. Met ‘In den beginne’ bewandelen de artiesten een persoonlijk pad. Want met het verstrijken van de jaren, begint de kinderwens te knagen.

Beleef een komische duik in het privéleven van de vrouwen van Vlamousse. Brigitte van Bakel en Maya van As gaan aan de slag met de voorbeelden die ze hebben gehad. Hoe hebben deze hen gevormd? En hoe willen ze het later zelf aanpakken?

Gewapend met hilariteit en genadeloze eerlijkheid neemt het duo je mee naar waar het allemaal begon. En sleuren ze per ongeluk hun eigen ouders van het voetstuk. Maria gaat van haar sokkel en Jezus van het kruis: alles om de innerlijke wereld naar buiten te keren. En kinderen? Die gaan er heus wel komen. Maar eerst moet er even met de erfzonde afgerekend worden.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Fotografie door Daantje Bons
Spel door Brigitte van Bakel en Maya van As