Andries Tunru en Stefan Hendrikx

Beperkt Houdbaar
Bekijk de wereld door een absurde en hilarische bril
wo 3 jan '24 20:15
wo 3 jan '24
20:15
  • wo 3 jan '24
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Andries en Stefan slagen erin om vanuit het niets een hele nieuwe wereld te ontvouwen. Met een klein beetje input van jou, vliegen de cabaretiers al over het podium. Beleef een verrassende, scherpe en muzikale voorstelling.

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je ’t moet zien om te geloven. Geen zorgen: je hoeft zelf het podium niet op, laat dat maar aan Andries en Stefan over! Na het -drie keer op rij- winnen van het NK Improvisatietheater en veel lovende recensies, bouwden zij in korte tijd een ware cultstatus op.

Elke avond beginnen cabaretiers Andries Tunru en Stefan Hendrikx weer met absoluut niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door jouw input, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste verhalen, de scherpste grappen en muzikaal omlijsting door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan. Geniet van de meest verrassende voorstelling van het jaar!

Andries Tunru is te kennen als de finalist van ‘De Slimste Mens’ en winnaar van onder andere de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten. Stefan Hendrikx won het Leids Cabaret Festival, en is bekend van tv-programma’s als ‘Alpacas’ en ‘Hufterproef’.

Heb jij Stefan vorig jaar ook in het theaterweekend met de Cabaresafette gezien? 

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Pijnlijke kaken van het lachen!

Ilovetheater, vijf sterren

Credits

Spel door Andries Tunru en Stefan Hendrikx
Muzikale begeleiding door Joep Hullegie
Techniek door Wout Jansen
Fotografie door Super Formosa Photography
Grafisch ontwerp door Simon Boer