De Klucht van Sinterklaas (AL)

Pretpakhuis
Een sinterklaasavontuur voor de hele familie
wo 29 nov '23 17:00
wo 29 nov '23
17:00
  • wo 29 nov '23
    17:00
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Sinterklaas heeft het druk genoeg als hij in Nederland is. Toch heeft hij besloten jullie in het theater deze te gekke, grappige ‘Klucht van Sinterklaas’ te laten zien. Neem je opa en oma mee voor een avontuur om nooit te vergeten.

Dit wil je niet missen! Een hele bijzondere, te gekke, grappige ‘Klucht van Sinterklaas.’ Wat gebeurt er met Sinterklaas en zijn Pieten als het Grote Boek verdwijnt? Sinterklaas is dan wel een wijs man, maar niet zo wijs dat hij álles kan onthouden wat daarin staat. En wat is een Sinterklaasfeest zonder het Grote Boek?

Vlak voordat Sinterklaas naar Nederland vertrekt, komt hij er tot zijn grote schrik achter dat iemand zijn boek heeft gestolen. In het paleis loopt al een paar dagen een verdacht figuur rond. En elke dag verdwijnt er wel iets. Dan weer de staf, dan weer de mijter. De Sint is bang dat hij straks nog in zijn onderbroek op de boot naar Nederland moet! Gelukkig verschijnen Tonnie en Ronnie, de tweeling uit Sint Isidorushoeve. Zij bedenken met al hun vriendjes een speurtocht om de boekenboef te vangen. Help jij mee?

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl

Credits

Fotografie, licht en decor door Lesley Pols
Spel door Jon van Eerd, Dick Cohen, Anne Delien, Brian Verhagen en Priscillia Knetemann
Script door Jon van Eerd
Muziek door Mark Kuypers