Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show

Hanssi Kaiser
Een eerbetoon aan de prachtige Duitse Schlagers
za 3 feb '24 20:15
za 3 feb '24
20:15
  • za 3 feb '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

In een absolute hommage en eerbetoon aan de originele Duitse Schlagermuziek brengt de Hanssi Kaiser-tributeband een avondvullend programma met alle bekende en minder bekende Duitse Schlagerhits.

Etwas ganz anderes!
Oftewel: iets heel anders! Bij Duitse Schlagers denken veel mensen aan lange tafels, feesttenten en Oktoberfest. Helaas kleeft dit stigma aan het genre en wordt er lacherig over gedaan. De ‘Hanssi Kaiser Schlager Tribute Show’ wil voor eens en altijd afrekenen met dit stigma. In een absolute hommage en eerbetoon aan de originele Duitse Schlager brengt Hanssi Kaiser een avondvullend programma naar het theater. Luister naar bekende en minder bekende Duitse Schlagerhits.

Schlagerliefde
Nederlandse muziekliefhebbers genoten mee van de Duitse Schlagers van Udo Jürgens, Jürgen Marcus, Cindy en Bert, Marianne Rosenberg, Heino en dé Schlagerartiest in Nederland: Rudi Carell. Jij kunt vast meezingen met hits als ‘Ich bin verliebt in die liebe’, of ‘Schön ist es auf die Welt zu sein’. Naast deze meezingers zullen ook minder bekende nummers de revue passeren. De liefde voor Schlagers staat centraal.

Terug in de tijd
Geen lange tafels of halve liters bier, maar genieten van een intiem concert. Het theater wordt omgetoverd tot een Schlagerspektakel. De tijdsgeest en cultuur van het Duitsland van de jaren zeventig en tachtig worden tot leven gebracht. Kom genieten van de muzikale Duitse Schlagersfeer, zoals die in de gouden jaren van de vorige eeuw was. In de theatershow besteedt Hanssi veel aandacht aan de tijdsgeest: hij deelt herinneringen aan de schlagers en andere artistieke momenten uit de jaren zeventig. Dit doet hij met geestige anekdotes en bijzondere wetenswaardigheden. Natuurlijk staat de muziek daarbij centraal. Je bent van harte welkom op één voorwaarde: meezingen is verplicht!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.