Merijn Scholten

Team Solo
Snel en hilarisch cabaret waarin alle alter ego’s van Merijn voorbij flitsen
za 17 feb '24 20:15 - 21:45
za 17 feb '24
20:15 - 21:45
  • za 17 feb '24
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Merijn en zijn alter ego’s gaan terug naar de basis. Alleen. Omdat ze dat nou eenmaal gewend zijn. Beleef een muzikale, hilarische en hartverwarmende avond met ‘Team Solo’.

Tijdens de pandemie waren er twee opties voor Merijn: hij kon helemaal niks doen, óf hij kon zijn hilarische typetjes tonen aan het online publiek op Instagram en ze een hart onder de riem steken. Hij besloot het tweede te doen. En dat werd een hit! Hij vergaarde een grote groep liefhebbers met zijn online sketches. Volgens Micha Wertheim is hij de grappigste man op Instagram!

Zo kwam ‘Team Solo’ tot leven: een voorstelling waarin Merijn en zijn alter ego’s teruggaan naar de basis. Alleen. Omdat ze dat nou eenmaal gewend zijn. Deze show is muzikaal, snel en heel erg grappig. Scholten presenteert comedy met een welhaast ontembare liefde voor de medemens.

‘Team Solo’ stelt niet teleur. Scholten schakelt razendsnel tussen verschillende typetjes en scènes. Hij weet al zijn komische talent volledig uit te buiten. Laat je overrompelen door alle personages van Scholten, de een nog overtuigender dan de ander. ‘Team Solo’ is een show waar je reikhalzend naar uit kunt kijken.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Ook solo schuilt achter elke grap van Merijn Scholten een diepe gedachte.

Theaterkrant

Credits

Tekst, spel en muziek door Merijn Scholten
Techniek door Jelle van Setten
Creatief advies door Micha Wertheim
Video door Willem van der Maarel
Lichtontwerp en podiumbeeld door Jasper Nijholt
Met dank aan Mildred Aikema en Marjolein Visser