The Bootleg Sixties

Den Pugsley, Steve Phypers, Jamie Cook, Chris Skornia en Jamie Goddard
Herbeleef het gouden decennium van de popmuziek
vr 22 mrt '24 20:15
vr 22 mrt '24
20:15
  • vr 22 mrt '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

The Bootleg Sixties is Brits in hart en nieren. Maar Nederland is als een tweede thuis gaan voelen voor de bandleden. Wanneer de band en het Nederlandse publiek samenkomen, gebeurt er iedere keer iets magisch. Laat je meevoeren naar het gouden decennium van de popmuziek met The Bootleg Sixties!

De bandleden van The Bootleg Sixties komen uit het land van The Beatles, The Rolling Stones, The Who, The Kinks, The Small Faces en vele andere grote muzieknamen uit de jaren zestig. Daarom kun je er zeker van zijn dat áls ze deze muziek gaan spelen, dat ze dat doen met liefde, respect en precisie. De fantastische band komt wederom terug naar Nederland met een nieuwe en spannende setlist à la The Bootleg Sixties. Het wordt vertrouwd en verrassend. Ook brengen ze een splinternieuw decor en een aantal nieuwe gezichten met zich mee. Eén ding blijft hetzelfde: het wordt gegarandeerd een fantastische avond!

Door Sir Elton John werden The Bootleg Sixties beschreven als “The best band of its kind in the world”. Al meer dan zestien jaar zetten ze met hun spectaculaire shows zalen op hun kop. Van Las Vegas tot Liverpool. Luister naar meer dan twee uur aan sublieme muziek van Britse, Amerikaanse en zelfs Nederlandse sterren uit de jaren zestig. Er zitten ongetwijfeld een paar van jouw favoriete nummers tussen. Om de show compleet te maken worden er meer dan driehonderd beelden geprojecteerd op het toneeldoek. De sfeer en flair van de jaren zestig komen helemaal tot leven.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Zang en bas door Den Pugsley
Drums en zang door Steve Phypers
Zang en gitaar door Jamie Cook
Keyboards en zang door Chris Skornia
Gitaar en zang door Jamie Goddard