De Bankoverval

Een komedie, geregisseerd door Jon van Eerd
Deze hilarische West End-hit komt naar Nederland
wo 21 feb '24 20:15
wo 21 feb '24
20:15
  • wo 21 feb '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Beleef een overweldigende theatervoorstelling waarbij je versteld staat van bizarre acrobatiek, en van je stoel valt door hilarische scènes. Met ‘Bankoverval’ beleef je een spannende en komische avond waarin de acteurs letterlijk alles doen om die ene diamant te pakken te krijgen.

Als een stel boeven uit de gevangenis weet te breken, smeden zij een plan om een kostbare diamant te stelen. De diamant bevindt zich in de kluis van een bank die door niet al te snuggere druiloren wordt beheerd. De liefdesrelatie van één van de boeven met de dochter van de bankdirecteur zorgt echter voor gecompliceerde consequenties. Maak je klaar voor een spannende theatershow. De zoektocht naar de diamant via luchtschachten, touwladders en plattegronden zorgt voor een dolkomische theaterbeleving.

Jon van Eerd regisseert en bewerkt de unieke komedie ‘Bankoverval’. Deze voorstelling komt rechtstreeks uit het Londense West End en was daar ontzettend populair. Beleef een onbetaalbaar kolderiek verhaal vol behendige acrobatische kronkels, optische trucs en fenomenale sketches en manoeuvres. Het wordt een waar spektakel met acteurs die ondersteboven hun scène moeten spelen. Draaikolken en filmische achtervolgingen. Klapbedden met een eigen leven. Geniet van een totaalbeleving waarbij je in ademnood komt van het lachen.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Spel door Buddy Vedder, Joey Schalker, Suzanna Pleiter, Martin van der Starre, Rogier Komproe, Arie Cupé, Cathalijne de Sonnaville en Lars Vaessen
Script door Henry Lewis, Jonathan Sayer en Henry Shields
Regie door Jon van Eerd
Fotografie door Axel Drenth