Lavinia Meijer

Untitled 3
Meijer blaast de harpmuziek eigenhandig nieuw leven in
zo 28 apr '24 14:30
zo 28 apr '24
14:30
  • zo 28 apr '24
    14:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Na het succes van ‘Untitled 1’ en ‘Untitled 2’ voegt Lavinia Meijer met ‘Untitled 3’ opnieuw een hoofdstuk toe aan wat ze zelf haar levenswerk ‘UNTITLED, een muzikaal museum’ noemt.

De overkoepelende vraag van deze serie blijft ‘in welke stijlperiode leven we nu, hoe zullen we deze tijd over pakweg 100 jaar noemen?’ Voor deze editie heeft ze enkele cabaretiers gevraagd haar van input te voorzien, waaronder Freek de Jonge en Brigitte Kaandorp. Haar muziek is de bindende factor en het geheel zal ze als een ‘one woman show’ brengen. Verschillende beeldend kunstenaars zullen er aansprekende projecties bij maken. Lavinia Meijer blaast, op zoek naar de antwoorden, de harpmuziek eigenhandig nieuw leven in.

Harpiste Lavinia Meijer is een van de belangrijkste en spannendste musici van onze tijd. Met het meerdelige ‘Untitled’ bouwt ze aan een veelomvattend kunstwerk met verschillende invalshoeken. Ze verbindt haar muziek met persoonlijke ervaringen en ontdekkingen in een combinatie met beeldende kunst, literatuur, spoken word, film, animaties, nieuwe akoestische en elektronische composities.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.