Ruud Smulders

RUDIVERSUM
Een galactische storm van allerlei verschillende comedy-vormen
do 18 jan '24 20:15
do 18 jan '24
20:15
  • do 18 jan '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Beleef een galactische storm van alle vormen van comedy die in het theater passen. Maar vooral ook comedy-vormen die hier niet thuishoren. Slapstick, stand-up, improvisatie en snoeiharde hiphop wisselen elkaar met lichtsnelheid af.

Het einde van de aarde
De wereld staat in brand: pandemieën, klimaatverandering, polarisatie en veel te veel smaken hummus. Ruud biedt je de kans om hieraan te ontsnappen. Vergeet alles wat je denkt te weten en reis mee naar het ‘RUDIVERSUM’.

Van de ene gekte naar de andere
In dit universum kan werkelijk alles. Huilen van grappen, lachen om dramatische gebeurtenissen. En hier bestaat maar één smaak hummus. Ruud is het publiek altijd een stap vóór en brengt je in verwarring. Dat vraagt heel wat van jou. Je kan met Ruud meehollen of je kan afhaken. Ruud houdt zich niet voor je in. Terwijl we steeds verder afdwalen in de krochten van Ruuds universum rijst de vraag: Wie is Ruud? Wie is die jongen die vlucht van de ene gekte naar de andere?

Van alle markten thuis
Ruud brak door bij het grote publiek met zijn veelbesproken ‘Minuut van Ruud’ in BNNVARA’s talkshow ‘De Vooravond’. Hij is redacteur bij ‘Dit Was Het Nieuws’, krijgt zijn eigen satirische talkshow op Comedy Central en heeft de best bekeken Comedy Special van de cabaretdebuten op NPO3. Momenteel steelt hij de show in diverse tv-programma’s zoals ‘Flikken Maastricht’, en is hij te horen op de radio met onder andere ‘Spijkers met Koppen’.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Smulders slaat ons op hoge energie met een spervuur van ontregelende grappen om de oren

Theaterkrant