Martijn Koning

Appeltjes Schillen
Een schaamteloze en ongemakkelijke onthulling van de waarheid
wo 22 nov '23 20:15
wo 22 nov '23
20:15
  • wo 22 nov '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Voor Martijn is het tijd om te breken met de norm. Hij werpt een schaamteloze blik op de waarheid en trotseert de ongemakkelijke situaties die daarbij komen kijken. ‘Appeltjes Schillen’ biedt het perfecte recept voor een hilarische avond.

Mensen zeggen niet vaak wat ze van elkaar vinden. Want dat is vrijwel altijd het perfecte recept voor ongemakkelijke situaties. Cabaretier Martijn Koning houdt van ongemakkelijke situaties. Sterker nog; Martijn ís een ongemakkelijke situatie.

In ‘Appeltjes Schillen’ onthult Martijn de naakte waarheid. Over zichzelf, welteverstaan. Met grote verbeeldingskracht stort Martijn zijn fascinatie voor de waarheid over het publiek uit. Fel, snel, gevat en schaamteloos spel bieden de basis voor een komische voorstelling. Beleef een ongemakkelijke en onvergetelijke avond; de naakte waarheid krijg je immers niet vaak op je bord.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

 

Extra voordelig: Deze voorstelling is onderdeel van ons cabaretpakket. Daarmee reserveer je 5 cabaretvoorstellingen voor maar €80,00. 

Wat gebleven is, is de onmiskenbare charme en energie van zijn optreden. Hij creëert nieuwe sprookjes, dialogen en beeldt al die werelden uit.

NRC