De Vloer Op

Met regisseur Peter de Baan
Geestige, ontroerende, herkenbare of confronterende improvisaties
do 12 okt '23 20:15
do 12 okt '23
20:15
  • do 12 okt '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De Vloer Op is al jaren populair op tv. Dus waarom zou dit programma in het theater geen volle zalen kunnen trekken? Een wisselende samenstelling van topcabaretiers krijgt improvisatieopdrachten in de schoot geworpen. En jij mag meedenken over de thema’s.

Jarenlang was het televisieprogramma ‘De Vloer Op’ van omroep HUMAN razendpopulair. Zo kwam het idee voor een theaterversie tot leven. Net als op tv worden in deze theaterversie actuele, maatschappelijke en relationele dilemma's in een improvisatieopdracht gegoten door regisseur Peter de Baan. De acteurs werken de scènes vervolgens onvoorbereid met elkaar uit. De improvisaties zijn vaak uiterst geestig, ontroerend, herkenbaar of confronterend. Met een speciale improvisatieshow is elke avond uniek!

Wat deze theaterversie nóg leuker maakt, is dat jij mee mag denken over de thema’s waarmee de cabaretiers aan de haal gaan. Welke onderwerpen kunnen straks een rol spelen op het podium?

Ter aanvulling gaat Peter de Baan in op het vakmanschap van een acteur. Hij legt gedetailleerd uit waarom acteren zo’n fantastisch beroep is. En vertelt je welke skills je nodig hebt om een goede acteur te zijn. Zo leer je met andere ogen kijken naar het acteer- en improviseerwerk van de acteurs die in deze avond ‘De Vloer Op’ gaan.

Zit jij thuis op de bank al te broeden op goede thema’s voor ‘De Vloer Op’? Stuur je ideeën naar actie@markantmaashorst.nl

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Bij deze voorstelling nodigen we je uit voor De Ronde Tafel:
schuif gezellig aan!

Credits

‘De Vloer Op’ wordt in wisselende samenstelling gespeeld door onder andere:
Hanne Arendzen
Fabian Janse
Sophie van Winden
Thomas Cammaert
Saskia Temmink
Vincent Croiset
Eva van der Gucht
Britte Lagcher
Margôt Ros
Bodil de la Parra
Justus van Dillen
Sanne den Hartogh
Sander Plukaard
Oda Spelbos
Alex Hendrickx
Marie Louise Stheins.