Beyond the Bee Gees, the fever goes on!

The Tree Gees (IT)
Bee Gees-tribute
di 14 nov '23 20:15
di 14 nov '23
20:15
  • di 14 nov '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De Italiaanse Tree Gees zijn internationaal bekend door hun spectaculaire liveshows waarin ze het oeuvre van The Bee Gees met uiterste precisie tot leven brengen.

In de tweede helft van de jaren zeventig maakte de wereld kennis met The Bee Gees. De uitzonderlijke zang- en schrijftalenten van de gebroeders Gibbs werden bij een breed publiek bekend met nummers als ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’.

The Tree Gees uit Italië werden geïnspireerd door dit muzikale oeuvre van The Bee Gees. Inmiddels is de band wereldwijd bekend als een van de belangrijkste en beste Bee Gees tribute-acts. De Italianen werden internationaal bekend door hun spectaculaire liveshows, die ze uitvoeren met uiterste precisie en stilistische perfectie. The Tree Gees weten de roem, ziel en stijl van de echte Bee Gees als geen ander op de planken te brengen.

De bandleden van The Tree Gees genieten zichtbaar van de muziek die ze spelen, en zo hypnotiseren zij hun publiek. Herbeleef prachtige popmuziek in een swingende meeslepende theatershow. En luister naar bekende hits als ‘Saturday Night Fever’, ‘Stayin’ Alive’, ‘You Should Be Dancing’ en ‘How deep is your love’. The Three Gees brengen je terug naar de unieke sfeer van de tweede helft van de jaren zeventig!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

www.treegees.com