The ultimate Toto-tributeband

Kingdom of Desire
Yoebe Hollestelle, René Barten en band
vr 19 apr '24 20:15 - 22:15
vr 19 apr '24
20:15 - 22:15
  • vr 19 apr '24
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Geniet van een wervelende, muzikale avond waarin de mooiste nummers van Toto op fantastische wijze ten gehore worden gebracht. Kingdom of Desire streeft naar een perfecte muzikale uitvoering van Toto-composities. Zelfs de grootste fans kunnen rekenen op prachtige muziek zoals ze die van Toto gewend zijn.

Deze voorstelling is verzet van 20 oktober 2023 naar 19 april 2024. 


Kingdom of Desire is dé ultieme Toto-tributeband, opgericht door drummer René Barthen. René is al bijna 30 jaar actief in de muziekindustrie, en is sinds 1993 een leerling van Simon Philips, de legendarische drummer die zelf tussen 1992 en 2014 bij Toto speelde. Rene verzamelde een band van Nederlandse en Belgische topmuzikanten en fervent Toto-liefhebbers om zich heen om samen hun liefde voor Toto met het publiek te kunnen delen.

Kingdom of Desire doet alle Toto-nummers de eer aan die ze verdienen. Uitgerust met de originele Toto-instrumenten worden alle composities met uiterste precisie uitgevoerd. Nummers als 'Africa', 'Rosanna', en 'Hold the Line' komen uiteraard voorbij. Maar ook pareltjes als 'I will remember', of deep cuts zoals 'Jake to the Bone' worden allemaal ten gehore gebracht. Een gegarandeerd spectaculaire avond voor de fans en voor iedereen die zich wil verdiepen in de muziek van de legendarische band Toto!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.