The ultimate Toto-tributeband

Kingdom of Desire
Yoebe Hollestelle, René Barten en band
vr 20 okt '23 20:15 - 22:15
vr 20 okt '23
20:15 - 22:15
  • vr 20 okt '23
    20:15 - 22:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Geniet van een wervelende, muzikale avond waarin de mooiste nummers van Toto op fantastische wijze ten gehore worden gebracht. Kingdom of Desire streeft naar een perfecte muzikale uitvoering van Toto-composities. Zelfs de grootste fans kunnen rekenen op prachtige muziek zoals ze die van Toto gewend zijn.

Kingdom of Desire is dé ultieme Toto-tributeband opgericht door gitarist Yoebe Hollestelle en drummer René Barthen. De twee muzikanten leerden elkaar kennen tijdens een aantal jamsessies in het zuiden van Nederland. Al snel werd duidelijk dat Yoebe en René een grote liefde deelden; beiden zijn groot fan van de fantastische en wereldberoemde band Toto.

De achttienjarige gitarist Yoebe Hollestelle is een groot natuurtalent: al vanaf zeer jonge leeftijd speelt hij uitdagende nummers. Hij heeft daarmee zowel medemuzikanten als muziekliefhebbers versteld doen staan. Ook drummer René Barthen is bekend in de muziekwereld. Hij is zeer actief in de muziekindustrie en volgt al sinds 1993 les bij Simon Phillips. Simon is een fantastische en beroemde drummer die tussen 1992 en 2014 te horen was als drummer bij Toto.

Yoebe en René besloten de ultieme Toto-tributeband te vormen. Dit, om hun grote liefde voor de muziek van Toto te delen met een groot publiek. Beiden hebben ontzettend veel gestudeerd, en voelen zich nu meer dan ooit klaar om het podium op te gaan. Vergezeld door Nederlandse en Belgische topmuzikanten brengt Kingdom of Desire een wervelende ode aan de fantastische band Toto. Beleef een muzikaal spektakel waarin alle hits voorbijkomen. Je kunt rekenen op uitstekend uitgevoerde composities waarvan zelfs de grootste Toto-fans onder de indruk zullen zijn.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.


Extra voordelig: Deze voorstelling is onderdeel van onze tributeserie. Daarmee reserveer je 4 tribute-voorstellingen voor maar €80,00. Dat wil je toch niet missen?