Zin in Zappelin LIVE (3+)

Fenna Ramos en anderen
Beleef een avontuur met Fenna Ramos in haar bekende zappelin
do 19 okt '23 13:30
do 19 okt '23
13:30
  • do 19 okt '23
    13:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Beleef een avontuurlijke en muzikale theatershow met Fenna, Zappie en de zappelin. Fenna neemt je mee in een haar leven en laat de allerkleinsten meegenieten. Dans, zing en feest mee met Fenna!

Fenna Ramos komt met het tv- en online programma ‘ Zin in Zappelin’ naar de theaters. Ze is een bekende voor jong en oud. Met eigen liedjes en bekende kinderliedjes nodigt Fenna kinderen iedere dag uit om thuis met haar mee te zingen, dansen, knutselen en genieten van haar avonturen.

Fenna beleeft een dag uit haar leven, samen met Zappie, buren en vrienden. Alle vaste rubrieken komen voorbij en natuurlijk worden de grootste Zin in Zappelin-hits gedanst en gezongen. Een feest der herkenning en zelfs net een beetje meer!

Samen met hun ouders, broertjes, zusjes, vrienden, opa’s en oma’s krijgen de jongste theaterbezoekers een belevenis om nooit meer te vergeten. Na afloop is er een meet en greet in de foyer en kan iedereen met Fenna op de foto. De allerkleinsten kunnen vanaf nu dus llive in het theater kijken, luisteren, meezingen, meedoen en genieten van hun idool!

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Spel door Fenna Ramos en anderen
Regie door Nick Fleuren
Productie door BazarMedia