Wouter Monden

Stormbrein
Humor als reddingsboei, om je hoofd boven water te houden
do 22 feb '24 20:15
do 22 feb '24
20:15
  • do 22 feb '24
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Met ‘Stormbrein’ is Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en de wereld. Er lijkt soms geen redden meer aan … met alle problemen op de wereld. Maar met een goede en actuele dosis humor houdt Wouter het hoofd boven water!

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed; het doet wat met Wouter. Hij peinst, praat en reflecteert. Er zweven grote donkere wolken boven zijn hoofd. Net een gewoon mens, zou je denken. Hij maakt zich zorgen, maar ziet ook oplossingen en kansen.

Wouter is vader, schrijver, en fervent grappenmaker. Klaar voor het echte werk, het grote werk. Hij heeft toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie: grappen maken. Voor Wouter is humor de enige reddingsboei om het hoofd boven water te houden.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Stormbrein’ kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en de wereld. Alles waar je om kan janken maakt hij genadeloos belachelijk. Geniet van een actuele, scherpzinnige en geestige show.

Wouter Monden is de sympathieke host van de enige echte ‘Elektra Podcast’ welke ruim 75.000 luisteraars per maand heeft. Hij interviewde inmiddels al meer dan 175 cabaretiers waaronder Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Najib Amhali, Phillipe Geubels en Guido Weijers. Daarnaast is Wouter al jaren de vaste publieksopwarmer van alle televisieshows van Arjen Lubach en speelt hij regelmatig in verschillende comedyclubs.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl

 

Extra voordelig: Deze voorstelling is onderdeel van ons cabaretpakket. Daarmee reserveer je 5 cabaretvoorstellingen voor maar €80,00.