Joël Borelli

Introducing: Joël Borelli
Joël duikt vol energie in de liedjes die hij ooit zong met z’n moeder
vr 8 dec '23 20:15
vr 8 dec '23
20:15

'Introducing; Joël Borelli' is een muzikale theatershow met verrassende en herkenbare songs van toen en nu. Een stukje nostalgie, mooie anekdotes maar ook interactie met zijn publiek zijn onderdeel van het programma. Een energieke avond vol entertainment en muzikaliteit.

Op Borelli’s manier
Joël Borelli staat bekend als een van de beste entertainers van Nederland. Of hij nu Robbie Williams of André Hazes zingt, hij brengt alles met evenveel overtuiging op de planken. En hij doet hier een Borelli-sausje bovenop: uniek, humoristisch en met eindeloze energie. Speciaal voor deze theatershow schreef Joël een muzikaal programma met verrassende en herkenbare songs van toen en nu. Een stukje nostalgie, mooie anekdotes maar ook interactie met zijn publiek, met uiteraard zijn snelle en onberispelijke humor, zijn onderdeel van het programma. Introducing: Joël Borelli, is een energieke avond vol entertainment en muzikaliteit.

De meest gevraagde entertainer van Nederland
Met zo’n 180 shows per jaar is Joël de meest gevraagde entertainer van ons land. Jarenlang toerde hij langs iedere denkbare locatie van Nederland. Met een piano in de kofferbak van zijn auto. Uniek en energiek als hij is, weet hij de sfeer overal naar zijn hand te zetten. Eerder pakte hij het publiek in bij Paaspop, De Amsterdamse Zomer, in Afas Live en in de Ziggo Dome. Laat je meevoeren door Joël in zijn muzikale en energieke theatershow!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl