Battle: The Stones vs The Beatles

Harry Sacksioni, Manny Angeletti, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Peter Krako, Maarten Molema en Syb-Mick van der Ploeg
Het verhaal van, de hits van en de strijd tussen de twee grootste bands ooit
vr 19 jan '24 20:15
vr 19 jan '24
20:15
  • vr 19 jan '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De meest iconische popmuziek van de jaren zestig wordt tot leven gebracht. Beleef een nostalgische avond met de mooiste nummers en verhalen van The Beatles én The Stones. Ben jij groot fan van een van de twee? Kies dan een plek in het vak van jouw favoriete band.

In de jaren zestig was dé grote vraag: ben je fan van de rebelse Rolling Stones of van de ogenschijnlijk keurige Beatles? Hoewel de muzikanten het goed met elkaar konden vinden, was er wel degelijk een onderlinge strijd gaande. De bands probeerden elkaar keer op keer muzikaal te overtreffen. Zo stimuleerden ze elkaar om de allermooiste nummers te componeren.

In ‘The Stones vs The Beatles Battle’ komt de concurrentiestrijd tussen de twee bands aan bod. De beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. Hét muziekduel dat in de jaren zestig alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw uitgevochten in het theater. Koop jij je kaarten voor het vak van The Stones of The Beatles? Of kies je voor het neutrale vak? Het kan allemaal!

De cast bestaat onder andere uit meestergitarist Harry Sacksioni, die al verschillende prachtige gitaarbewerkingen maakte van de mooiste liederen van The Beatles. Naast hem staat Manny Angeletti, Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker. Aangevuld door topmuzikanten Edward Reekers, Maarten Peeters, Hubert Heeringa, Maarten Molema. Syb-Mick van der Ploeg, speelt het ensemble in ‘The Stones vs The Beatles Battle’ het beste van twee werelden.

Geniet van de mooiste poprock-songs van de jaren zestig. De band maakt de avond compleet met de mooiste anekdotes en verhalen over de bezoeken die The Stones en The Beatles aan Nederland brachten.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.


Extra voordelig: Deze voorstelling is onderdeel van onze tributeserie. Daarmee reserveer je 4 tribute-voorstellingen voor maar €80,00. Dat wil je toch niet missen? 

Credits

Productie door MBN Productie
Muzikale uitvoering door Harry Sacksioni, Manny Angeletti, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Peter Krako, Maarten Molema en Syb-Mick van der Ploeg