Astaganaga - 50 jaar Massada

Massada
vr 5 jan '24 20:15
vr 5 jan '24
20:15
  • vr 5 jan '24
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Kom luisteren naar het eerbetoon aan 50 jaar Massada. Beleef de percussie rock van Massada in 2024!

Kom naar Massada en ervaar zelf wat het betekent om deel uit te maken van een unieke muzikale ervaring! Oprichter Johnny Manuhutu legde in de 70er jaren de basis van de band die grotendeels uit Molukse muzikanten bestaat.

50 Jaar 
In het kader van 50 jaar Massada realiseert de groep een jubileumtour op veel poppodia, festivals en in het theater. Tevens zal het langverwachte boek 'Astaganaga 50 Jaar Massada' in maart 2023 gepresenteerd worden.

Percussion Rock
Passend in het muzikale concept van Massada heeft de groep gedurende haar gehele muzikale carrière gewerkt met uitzonderlijk talentvolle percussionisten. De percussie en de daarbij horende sterk ritmisch accent in de muziek spelen een zeer belangrijke rol in de originele eigen werken van Massada. De groep wordt in zijn geheel geroemd om de dynamische uitstraling gedurende de enerverende shows. De huidige percussion line-up van Massada wordt beschouwd als een van de beste in Nederland.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl