Soy de Cuba

Viva La Vida!
Energiek en muzikaal dansspektakel in Cubaanse sferen
do 14 mrt '24 20:15
do 14 mrt '24
20:15
  • do 14 mrt '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Ken jij de mambo, rumba of salsa? Al deze passionele dansstijlen zijn van Cubaanse afkomst. En ze komen pas écht goed tot hun recht met live muziek. Geniet van een groot muziekspektakel en voel de passie, vrolijkheid en liefde van de Cubanen.

‘Soy de Cuba: Viva La Vida!’ komt na groot succes terug naar Nederland. Het grootschalige, energieke dansspektakel neemt je mee op een onvergetelijke trip naar het altijd zonnige Caribische eiland Cuba. Geniet van de passie, vrolijkheid, ritmische dans en soulvolle zang van de Cubanen.

Een bloedmooi liefdesverhaal speelt zich af tegen de achtergrond van het bruisende Havana. ‘Soy de Cuba’ vertelt het verhaal van dé grote liefde in je leven. Maar als blijkt dat je niet de enige bent, slaat liefde om in rivaliteit. Een zeskoppige live-band, krachtige dansers, temperamentvolle choreografieën en authentieke filmbeelden nemen je mee in het gepassioneerde leven van de Cubanen.

De voorstelling neemt je mee op een non-stop spannende multi-media reis, langs alle aanstekelijke ritmes van het Cubaanse muzikale repertoire. Van de folkloristische muziek van het platteland tot de stedelijke ritmes van de rumba. En van het klassieke geluid van de mambo en cha cha cha tot de muziek waarop in de straten van Cuba wordt gedanst: timba, salsa en reggaeton.

Een ticket naar het onvergetelijke Cuba was nog nooit zo binnen handbereik!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Script, tekst en muziek door Rembert Egues
Regie door Luis Alberto Moro Ronda
Fotografie door Phillipe Frettault
Productie door Indigo productions in samenwerking met TripleT Agency