De Ongeplukte Zusters

Plien van Bennekom, Ilse Warringa, Rop Verheijen, Wart Kamps en Bart Rijnink
Een oergeestige, gloednieuwe muzikale komedie
do 8 feb '24 20:15
do 8 feb '24
20:15
  • do 8 feb '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

We gaan twee eeuwen terug in de tijd en volgen drie zussen en hun moeder in hun zoektocht naar liefde. De vrouwen laten zich op verschillende manieren leiden: door verstand, gevoel, of vurig verlangen. In deze show presenteren de beste komedie-acteurs van Nederland je de grappigste en meest romantische komedie van dit theaterseizoen!

‘De Ongeplukte Zusters’ is een oergeestige, gloednieuwe muzikale komedie geschreven door Ilse Warringa. Het script is losjes gebaseerd op de romantische werken van Jane Austen.

In deze voorstelling ga je twee eeuwen terug in de tijd en volg je drie zussen en hun moeder in hun zoektocht naar de liefde. De oudste en wijste zus laat zich leiden door verstand. De romantische middelste verlangt naar een gevoelig leven met een sensitieve partner. De jongste zus hunkert naar vurig verlangen.

De voorstelling linkt ook naar het heden. Strookt dit verhaal met de huidige tijd? Is het nog mogelijk om op de ouderwetse manier te verlangen, te veroveren en te versieren? Staan we in onze zoektocht naar een partner nog in contact met onze passie of zijn onze eisen te hoog? Hoe maken we elkaar het hof in de eenentwintigste eeuw?

Wachten de zussen als muurbloempjes tot de mysterieuze Mister Darcy hen uitkiest? Of nemen ze het heft in eigen handen tijdens dé balavond van de eeuw? Dompel je onder in een avond vol golvende jurken, opzichtige pruiken, opsmuk, franje, kokette dansen en oprechte gevoelens.

‘De Ongeplukte Zusters’ zal de geschiedenis in gaan als de heerlijkste muzikale komedie van dit theaterseizoen!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Productie door Inge Bos
Regie door Timoty de Gilde
Tekst door Ilse Warringa
Spel door Plien van Bennekom, Ilse Warringa, Rop Verheijen, Wart Kamps en Bart Rijnink  
Decor en kostuums door Dieuweke van Reij
Choreografie door Daan Wijnands
Lichtontwerp door Tim van ‘t Hof