Janke Dekker

Ik volg gewoon mijn hart
Openhartig concert geïnspireerd op het oeuvre van Barbra Streisand
wo 6 mrt '24 20:15
wo 6 mrt '24
20:15
  • wo 6 mrt '24
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Janke Dekker vindt in Barbra Streisand haar gelijke als het gaat om muzikale smaak en intieme levensgebeurtenissen. Barbra Streisand heeft de actrice en zangeres geïnspireerd om haar hart te volgen. En dat is precies wat Janke doet met deze eigenzinnige show!

In deze persoonlijke voorstelling zingt Janke Dekker de mooiste nummers van Barbra Streisand. Dit doet ze in haar eigen taal én met haar eigen verhaal. Met de liedjes van Streisand brengt Janke de soundtrack van haar leven op het podium. Ze vertelt waarom het leven en de liedjes van Barbra Streisand haar zo raken en inspireren.

In Streisand vindt Janke haar gelijke: een leven met ups en downs maar altijd met muziek en inspirerende verhalen. En er zijn zoveel overeenkomsten met Janke’s eigen leven. Door deze verhalen en muziek te delen doet Janke wat zij al heel lang had moeten doen; haar hart volgen!

Beleef een kwetsbare en hartverwarmende avond met de mooiste nummers van Barbra Streisand. Met deze show hoopt Janke ook jou te inspireren om gewoon je hart te volgen!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Zang, spel en vertalingen door Janke Dekker
Muzikale begeleiding en arrangementen door Eelco Menkveld