Richard de Leth

OERsterk TheatertOER
Is je lijf je lief? Leer dan preventief
di 30 jan '24 20:15
di 30 jan '24
20:15
Hoe komt het dat we de gebruiksaanwijzing van onze mobiele telefoon beter kennen dan die van ons eigen lichaam? Het is tijd voor verandering! Gelukkig kan drs. Richard de Leth je laten zien hoe je jouw gezondheid kan versterken. Geschikt voor gezonde én ongezonde mensen.

Richard de Leth besloot na zijn doctoraal geneeskunde zijn witte jas aan de wilgen te hangen. Hij wist alles over ziektes en de dood, maar niets over optimale gezondheid en het leven.

Richard volgde diverse holistische opleidingen en ging in binnen- en buitenland op ontdekkingsreis. Hij leefde elf dagen als oermens in de Spaanse Pyreneeën, beklom in korte broek met Wim Hof de Kilimanjaro en ging zelfs in training bij de militaire Special Forces.

Het resultaat is het lifestyle-platform ‘OERsterk’, waarmee Richard en zijn team vijf miljoen mensen willen begeleiden naar een beter leven.

Richard is auteur van maar liefst elf bestsellers en een veelgevraagd spreker. Daarnaast is hij de host van de ‘OERsterk Podcast’ waarin experts, pioniers en dwarsdenkers een podium krijgen. Hij was meerdere malen te gast in landelijke media en trad op in een uitverkocht DeLaMar Theater in 2022.

Nu komt drs. Richard de Leth opnieuw naar het theater om jou handvatten te geven in de weg naar een oersterk lijf. Richard heeft de missie om ieder mens te voorzien van de juiste kennis en vaardigheden voor optimale zelfzorg. En waar kan hij dit beter verwezenlijken dan in een vol theater?

Zorg dat je bij de ‘OERsterk TheatertOER’ bent en leer de handleiding van jouw lichaam beter begrijpen. Met simpele stappen leert Richard je hoe jij je gezondheid kunt versterken. Geen taaie kost, maar een ontspannende avond met essentiële kennis over je leefstijl, in combinatie met anekdotes en grappige verhalen. Is je lijf je lief? Leer dan preventief.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl