Rhythm of the Dance

The National Dance Company of Ireland
Adembenemend dansspektakel in de Ierse traditie
zo 7 jan '24 20:15 - 22:05
zo 7 jan '24
20:15 - 22:05
  • zo 7 jan '24
    20:15 - 22:05
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Muzikanten creëren live een traditionele Ierse sfeer. Jonge, getalenteerde dansers betoveren het publiek met hun energieke voetstappen. Jij geniet van het opzwepende ritme van een indrukwekkend dansspektakel. Al meer dan veertien miljoen mensen gingen je voor!

Al bijna vijftien jaar is ‘Rhythm of the Dance’ te zien in de Nederlandse theaters. En met veel succes. De performers spelen voor uitverkochte zalen en het publiek is razend enthousiast. In deze authentieke dansvoorstelling wordt de Ierse traditie eer aan gedaan met opzwepende riverdance en livemuziek. ‘Rhythm of the Dance’ trok de afgelopen 23 jaar al meer dan veertien miljoen toeschouwers uit maar liefst 52 verschillende landen. Nu kun jij deze onvergetelijke ervaring ook beleven!

Op traditionele wijze maken de performers ritmische klanken met hun schoenen. De jonge, Ierse talenten zijn deels afkomstig uit de beroemde riverdance-shows. Riverdance is als een tweede taal voor hen. Samen met Ierse topmuzikanten brengen ze op originele wijze traditie tot leven.

In deze voorstelling introduceren ze een nieuw tijdperk van Iers entertainment: een sterke traditionele basis in dans en muziek wordt gecombineerd met vooruitstrevende podiumtechnologie. Het wordt een indrukwekkend spektakel wat je meeneemt op een energieke tijdreis door de eeuwen heen. Geniet van de perfecte combinatie van moderne en traditionele dans. Ervaar de opwinding van ‘Rhytm of the Dance’!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl

Credits

Cast
The National Dance Company of Ireland

Fotografie door Wim Lanser
Artwork door The National Dance Company of Ireland