Brucified

On Fire
Een veelzijdige ode aan Bruce Springsteen en The E Street Band
za 24 feb '24 20:15
za 24 feb '24
20:15
  • za 24 feb '24
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De muziek van Bruce Springsteen heeft een niet te onderschatten invloed gehad op zijn volgelingen. Zo ook op de bandleden van Brucified. Vanuit een grote liefde voor het muzikale oeuvre van Springsteen brengen ze een ode aan de beste levende rock en roll legende. Laat je meevoeren in hun enthousiasme: get Brucified!

Geïnspireerd door de wereldberoemde, langdurige live concerten van Bruce Springsteen werd in 2017 de tributeband Brucified opgericht. De bandleden werden een voor een aangestoken met het Springsteen-virus. Brucified zegt Springsteen en The E Street Band nooit te kunnen evenaren. Maar dat houdt ze niet tegen om het week na week gewoon uit te proberen.

Springsteen haalt zijn inspiratie uit het alledaagse leven. De grote en de kleine gebeurtenissen. Ook artiesten zoals Elvis Presley, The Beatles en Johnny Cash hebben zijn muzikale geluid gevormd. Brucified neemt je mee op een muzikale reis door het oeuvre van Springsteen. Vol enthousiasme brengen ze een prachtige en veelzijdige ode aan Bruce het theater in. Van zijn mooiste ballads tot rock en roll. En van duetten tot muzikale ensembles. Niet alleen het oude, maar ook het nieuwe repertoire komt aan bod. Geniet van de passie en energie van Brucified. En ervaar de sfeer zoals die hoort te zijn bij liveconcerten van Springsteen. Kom kijken, geniet mee, en get Brucified!

In 2022 nam Brucified deel aan het TV programma ‘The Tribute, Battle Of The Bands’. In de finale verdienden ze de derde plaats en daarmee een optreden in de Ziggo Dome. 17.000 bezoekers genoten van het Bruce Springsteen repertoire, uitgevoerd door Brucified. Nu is het jouw kans om van deze geweldige band te genieten!

 


Extra voordelig: Deze voorstelling is onderdeel van onze tributeserie. Daarmee reserveer je 4 tribute-voorstellingen voor maar €80,00. Dat wil je toch niet missen? 

Credits

Lead zang door Nick Dekkers
Basgitaar en vocals door Mike Dekkers
Piano en toetsen door Peter Jans
Gitaar door Theun Sterken
Synth en toetsen door Jan de Wijs
Drums door Marco van de Donk
Gitaar door Jorik Dekkers
Achtergrondzang en percussie door Ellen Vosters
Saxofoon en percussie door Nico van Leeuwen
Fotografie door Robert Smit