Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand (6+)

Michael de Roos, Anne-Fleur van der Hoeven en een wervelende kindercast
Een hartverwarmende familiemusical
di 2 jan '24 13:30
di 2 jan '24
13:30
  • di 2 jan '24
    13:30
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Ga mee op avontuur met Pietje Bell en de Bende van de Zwarte Hand! Pietje Bell is een echte feel-good familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Met hun vrolijke avonturen zetten Pietje en haar vrienden de hele stad op stelten. Ze inspireren elkaar om altijd hun hart te volgen. Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur en liedjes.

Pietje Bell heeft een hart van goud en zet met haar vrolijke avonturen de hele stad op stelten. Voor meester Geelman en tante Cato is haar gedrag een doorn in het oog. Ze ergeren zich enorm aan de streken van Pietje Bell! Op een dag besluit een rijke zakenman om een arme wijk te slopen zodat hij er een groot hotel kan bouwen. Pietje Bell komt in opstand, want haar vriendje Sproet woont precies in deze arme wijk … Samen met Peentje, Engel en Blikkie richt ze de bende van de Zwarte Hand op. Ze organiseren een grote circusvoorstelling om geld in te zamelen. Hier wil de rijke zakenman een stokje voor steken. Hij zet alles op alles om hen de mond te snoeren. Maar de bende van de Zwarte Hand laat zich niet zomaar wegjagen. Lukt het Pietje Bell en de bende om hun vriend Sproet te redden?

Na de voorstelling heb je de kans om Pietje en haar vrienden te ontmoeten in de foyer. Je kan zelfs met ze op de foto. Durf jij je aan te sluiten bij de Bende van de Zwarte Hand?

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl

Credits

Productie door Rick Engelkes
Spel door onder andere Michael de Roos, Anne-Fleur van der Hoeven en een wervelende kindercast
Regie door Bruun Kuijt
Muziek door Fons Merkies en Laurens Goedhart
Decor en kostuums door Joris van Veldhoven
Fotografie door Willem van Walderveen

Productie door REP entertainment