Youp van ‘t Hek

De laatste ronde
De laatste theatertour van deze cabaretlegende
vr 15 dec '23 en za 16 dec '23
vr 15 dec '23
en
za 16 dec '23
Van ’t Hek zegt met een grote theatertour de theaterwereld voorgoed vaarwel. Geniet nog een állerlaatste keer van de man die Nederland al generaties lang aan het lachen maakt.

Op tijd weg van het feestje
Dat was een van de ware wijsheden van Youp zijn vader. Dus besluit hij er een streep onder te zetten: dit wordt zijn laatste theaterseizoen. Stoppen op zijn zeventigste! Hij zet geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn levendige carrière. Maar voordat het echt zo ver is, reist Youp nog één keer langs de theaters. De állerlaatste. De Laatste Ronde!

Gewoon een normale voorstelling
Verwacht geen show met de beste scènes uit Youps carrière. Na vijftig jaar wil hij het gewoon zoals vanouds afsluiten. Zoals hij dat gewend is. Met hetzelfde plezier als vijftig jaar geleden speelt hij een show waarbij hij jou keihard aan het lachen wil maken. Om alles wat het leven in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs.

Youp als open boek
Youp vertelt over de toenemende afstand tussen hem en de jonge generatie cabaretiers. En over het ouder worden. Alles met een goede dosis zelfspot. Zoals we dat van Youp kennen. Beleef een komische avond met actuele grappen, kritische blikken en vrolijke liedjes.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Maximaal 4 tickets per persoon

Credits

Gemaakt door Youp van ’t Hek 
Muziek door Ton Scherpenzeel 
Uitvoering door Ton Scherpenzeel, Rens van der Zalm en Ton Snijders