The Christmas Crooner

Maarten Teekens
Geniet van een onvergetelijke kerstbeleving in klassieke Amerikaanse crooner-stijl
wo 13 dec '23 20:15 - 22:55
wo 13 dec '23
20:15 - 22:55
  • wo 13 dec '23
    20:15 - 22:55
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Een crooner is een zanger met een ontspannen en intieme houding. Hij zingt met een zachte, lage stem. In dit theaterconcert brengt crooner Maarten Teekens warmte en nostalgie in de donkere dagen rondom de kerst. Beleef een intiem concert en laat je meevoeren door de mooiste kerstliederen.

‘The Christmas Crooner’ brengt je een unieke kerstbeleving met muziek van de klassieke Amerikaanse crooners. Laat je meevoeren door de mooiste kerstliederen van onder andere Bing Crosby, Frank Sinatra en Nat King Cole. In dit theaterconcert wordt crooner Maarten Teekens begeleid door twee virtuoze multi-instrumentalisten. Samen weten zij de ultieme kerstsfeer op te roepen.

Beeld jezelf in dat je bij een vintage kast staat, waarop de ouderwetse platenspeler staat te pronken. De platen brengen warme en legendarische kerstklassiekers ten gehore. De klassiekers die je elk jaar voorbij hoort komen op elk radiostation. En welke je ongetwijfeld het intieme kerstgevoel kunnen geven. Zorg dat je erbij bent en beleef een kerstavond om nooit te vergeten. Let it snow!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Productie door ProActs BV
Regie door Jan Hein Sloesen
Fotografie door Rob van der Pas