Rob Scheepers

Scheepers zet af
vr 22 dec '23 - za 23 dec '23
vr 22 dec '23
-
za 23 dec '23

Rob wordt knettergek van de alsmaar groter wordende nieuwsstroom. Hoog tijd om korte metten te maken. Vlijmscherpe verhalen en een sterk staaltje vakmanschap voeren de boventoon in deze nieuwjaarsconference waarin Rob het nieuws van 2023 definitief van de agenda veegt.

2023 staat weer bol van het nieuws. Goed en slecht nieuws. Groot en klein. Fake en echt. Elke dag weer nieuws. Om knettergek van te worden. Zó veel nieuws, dat je je afvraagt of je al dat nieuws nog wel moet willen volgen. Word je niet veel gelukkiger als je het gewoon afzet? Wanneer je lekker in de tuin gaat werken, een goed gesprek voert of de kroeg induikt? Met ‘Scheepers zet af’ zet Rob zich af tegen de alsmaar groter wordende stroom aan nieuws.

Rob maakt al zijn hele leven grappen. Hij begon als tonprater en heeft inmiddels een aantal theatershows op zijn naam staan. Na zijn cabaretdebuut in 2014 ging Scheepers als een trein. Uitverkochte tournees, radio- en televisieoptredens en zijn eerste landelijke tournee.

Na maar liefst vijf nieuwjaarsconferences is Scheepers klaar om zich voor de zesde keer af te zetten. Cabaret met Scheepers betekent vlijmscherpe verhalen, perfecte timing, en ware ambacht. Maak je borst maar nat. Lachen is bij Rob Scheepers geen enkel probleem!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.