Musical De Hospita - Try-out

Simone Kleinsma, Paul Groot e.a.
Dé nieuwe musical-comedy door Joop van den Ende, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud
do 23 nov '23 - vr 24 nov '23
do 23 nov '23
-
vr 24 nov '23
Het jubileumjaar van Simone Kleinsma wordt gevierd met de eerste speciaal voor haar geschreven musical: De Hospita.

De gloednieuwe Nederlandse musical ‘De Hospita’ vertelt het verhaal van Madeleine Coutard. Wie gespeeld wordt door Simone Kleinsma. Madeleine is een flamboyante dame die ooit een revue-ster was met een goed gevoel voor humor. 

De oud-comédienne woont samen met haar oud-kostuumontwerper in een Amsterdams grachtenpand. De ontwerper wordt gespeeld door Paul Groot. Wanneer de twee het pand niet meer kunnen betalen, nemen ze drie jonge studenten in huis. Met als gevolg? Veel lawaai en verhitte discussies. 

Madeleine krijgt ineens te maken met gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. De ontmoeting tussen jong en oud zorgt voor eigentijdse problemen en hilarische situaties. Wanneer haar zorgvuldig verborgen verleden zich ook onverwachts aandient, staat haar leven compleet op zijn kop.

‘De Hospita’ neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Meeslepende nummers van Franse afkomst, een sterrencast én een live orkest brengen de revue van toen tot leven. In een oogstrelend eigentijds jasje. Beleef een gloednieuwe musical met humor en ontroering. Over de herkenbare verschillen tussen jong en oud, en over de kracht van ware liefde.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.