The 70’s Unplugged

Songs for the Road
IJzersterke vertolking van 70’s-songs, in een nieuw jasje
vr 13 okt '23 20:15 - 22:25
vr 13 okt '23
20:15 - 22:25
  • vr 13 okt '23
    20:15 - 22:25
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

De 70’s komen tot leven. Stap terug in de tijd en proef de muzikale sfeer van de jaren zeventig. Een unieke en intieme avond met klassiekers. En een avond die je als liefhebber van pure popmuziek niet mag missen!

The 70’s Unplugged startte in 2014 met haar eerste shows in de Nederlandse theaters. Inmiddels is de band een geliefde act op alle theater, pop- en festivalpodia van ons land.

Stap terug in de tijd en geniet van de mooiste popsongs uit de jaren zeventig tijdens het theaterconcert van The 70’s Unplugged. Laat je meeslepen door de prachtige nummers over weggaan en thuiskomen, dromen, illusies en desillusies. Nummers van de grootste popartiesten van die tijd.

De band weet als geen ander de pareltjes te vinden en brengt ze op een ambachtelijke en akoestische manier tot leven. Van ‘Eagles’ tot ‘Fleetwood Mac’, van ‘James Taylor’ tot ‘John Denver’, van ‘Joni Mitchell’ tot ‘Linda Ronstadt’. En nog veel meer!

Zangers Joost en Vannessa zingen met veel gevoel en vol enthousiasme hun versies van de klassiekers. Vaak verrassend, soms sentimenteel, en altijd vol vuur en met respect voor het origineel. Deze ijzersterke band weet jou ongetwijfeld razendenthousiast te krijgen.

Als liefhebber van pure popmuziek is dit een avond die je niet wil missen!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Credits

Zang en piano door Vannessa Thuyns
Zang, gitaar en mondharmonica door Joost Dobbe
Drums en zang door René Veerhuis
Bas en zang door Leo Mongula
Gitaar en zang door Jan Willem Verbeek


Productie door The 70’s Unplugged

Website www.the70sunplugged.com