Lenette van Dongen

Dat doet ze anders nooit
Wie niets meer te verliezen heeft is eindelijk vrij
do 22 feb '24 20:15 - 21:45
do 22 feb '24
20:15 - 21:45
  • do 22 feb '24
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Snak jij soms ook naar totale vrijheid? Lenette in ieder geval wel. Ze start haar zoektocht. Schaamte gooit ze overboord. Geniet van herkenbare en expressieve verhalen. Er zijn maar weinig mensen bij wie de levenslust zo van het podium spat!

In haar prijswinnende voorstelling ‘Paradijskleier’ zorgde Lenette van Dongen voor een bevrijdende kleurexplosie. In haar nieuwe show gaat ze nóg een stap verder in haar zoektocht naar totale vrijheid. Wie kan ze nog meer zijn dan die vrouw die altijd netjes binnen de lijntjes kleurt? Lenette’s oordeel is geveld: liever spijt van haar daden dan spijt van iets dat ze nooit heeft gedaan. Geen bucketlist, maar een ‘fuck-it list’. Durf je niet? Juist doen!

Als geen ander kan Lenette een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden. Alles met meesterlijke zelfspot. Rauwer en eerlijker wordt het niet. Wie niets meer te verliezen heeft is eindelijk vrij.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Schaamteloos geestige Lenette heeft te veel te vertellen om te stoppen' … 'Laat ons onbedaarlijk lachen. Bovenal om onszelf.

Algemeen Dagblad

Credits

Regie door Titus Tiel Groenestege en Pieter Tiddens