Het Holland Kids Festival (2-7)

Juf Roos en Gijs, Ernst, Bobbie en de rest, Bing en zijn vrienden, Pieter Konijn, XMIX en een mystery-guest
Een vrolijk kerstavontuur voor de hele familie!
vr 29 dec '23 13:30 en 16:00
vr 29 dec '23
13:30 en 16:00

Altijd al alle helden van jouw kind(eren) bij elkaar op één toneel willen zien? Kom dan in de kerstvakantie genieten van deze show! En beleef een zinderende voorstelling waarbij o.a. Ernst en Bobbie, Juf Roos en Gijs en Pieter Konijn het publiek meenemen op een doldwaas en muzikaal kerstavontuur.

Zing mee met je idolen
De vijf bekendste en populairste kinderacts van Nederland staan samen op het toneel! Ze nemen je mee op avontuur. ‘Het Holland Kids Festival’ is een komische en muzikale show waarbij jij steeds wordt aangemoedigd om mee te doen. Natuurlijk zing je ook mee met alle bekende hits van je idolen!

Een spannend avontuur…
Ernst en Bobbie nemen je mee in een doldwaas en muzikaal verhaal. Onderweg komen zij Juf Roos en Gijs tegen. Na een tijdje doen ook Bing en zijn vrienden, Pieter Konijn én Benjamin mee. Dan gaat alles bijna mis: een schurk gooit roet in het eten! Gelukkig weten de actiehelden XMIX alles tot een goed einde te brengen. En wat voor einde: een grote kerstfinale waarbij alle kinderen samen met hun idolen een eindlied zingen. Geniet van een spectaculaire show voor de hele familie in jouw kerstvakantie!

Houd je er rekening mee dat het zicht voor kinderen op de eerste rij minder kan zijn?

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.