Kerst op sterk water

Op Sterk Water
Hilarisch kerstcabaret wat voor je neus verzonnen wordt!
wo 6 dec '23 20:15
wo 6 dec '23
20:15
  • wo 6 dec '23
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Hilarische en muzikale scènes volgen elkaar in rap tempo op. Op Sterk Water helpt je eraan herinneren dat improviseren de beste oplossing is in vele situaties. Zeker met kerst!

Inmiddels is de kerstshow van Op Sterk Water een ware traditie geworden. Eind 2023 wordt de balans weer opgemaakt. Hoe zitten we erbij? Wat gaat het nieuwe jaar brengen? Buiten is het donker, binnen is het koud. Sleep je familie, vrienden en collega’s dus mee naar het theater, kruip lekker dicht tegen elkaar aan en lach om alles wat er voorbij komt. Jullie tradities, vastgeroeste familiepatronen, menu-stress en koffiecornergesprekjes. Alles wordt ingepakt in liedjes, kei grappige scènes en briljante improvisaties. Met een strik van kaarslicht én jingle-bells. Lekker in de kerstsferen dus.

Op Sterk Water is dé toonaangevende cabaretgroep als het gaat om improvisatietheater. Iedere voorstelling is uniek, actueel en herkenbaar. Want alles is geïnspireerd op jouw input! Zo is elke show een verrassing: wat er op het toneel gebeurd wordt toegespitst op het publiek in de zaal. Scènes, verhalen, sketches, een opera of zelfs musical. Verwacht een muzikaal spektakel, want alles wordt begeleid door hun toetsenist. Deze voorstelling zit bomvol muzikaliteit, maar bovenal bomvol humor.

Start jouw kerst met Op Sterk Water, en de feestdagen kunnen niet meer stuk!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Bij deze voorstelling nodigen we je uit voor De Ronde Tafel:
schuif gezellig aan!

Credits

Gespeeld door Daniel Koopmans, Dave Luza en friends.