Rootsriders and Friends ft. Mo Ali

Bob Marley Tribute
Laat je mee voeren op een semi-akoestische reis door het geweldige repertoire van ‘the king of reggae’!
do 30 nov '23 20:15
do 30 nov '23
20:15
  • do 30 nov '23
    20:15
    Theaterzaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Zing en dans mee op de klassiekers van Bob Marley tijdens een avond vol zwoele en verrassende nummers. Als kers op de taart extra aandacht voor de akoestische uitvoering! Deze tribute aan ‘the king of reggae’ belooft een waar feestje te worden!

Tribute to Bob Marley
Het is inmiddels al vijftig jaar geleden dat Bob Marley internationaal doorbrak. Met zijn unieke talent bracht hij reggae voor het eerst naar de hitparades van het Westen. De Rootsriders doen eer aan zijn fantastische repertoire met hun nieuwe show: Bob Marley (the legend) Acoustic Edition!

Hou jij ook van de opzwepende en zwoele ritmes van de reggae-stijl? Dan kun je deze show echt niet missen! Alle klassiekers komen aan bod. Zing mee met ‘One love’, ‘Could you be loved’, en ‘Is this love’. En voel de liefde die het genre met zich meedraagt.

Akoestische klassiekers en unieke muzikanten
Extra speciaal is de aandacht die de band aan de akoestische uitvoering besteedt. Zo hoor je de mooiste nummers van Marley op een verrassende manier!

Mo Ali is de vaste zanger van Rootsriders. En hij heeft misschien wel de beste door Bob Marley geïnspireerde stem ter wereld! Met zijn unieke stemgeluid heeft deze band goud in handen.

Rootsriders
Rootsriders bestaat uit de geweldige percussionist Gregory Pataca, zanger en multi-instrumentalist Stanley Clementina, en toetsenist Darin Guermonprez (medecomponist van Diggy Dex). Bunn Riley complementeert de groep met z’n diepe baslijnen, die zo kenmerkend zijn voor de reggae-muziek. Speciaal voor deze show is ook zangeres Shirley Daisy ingeroepen.

Laat je mee voeren op een semi-akoestische reis door het geweldige repertoire van ‘the king of reggae’!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.