Jasper van der Veen

Niet gehinderd door enige kennis
Alles kapot redeneren, of spontaan ouwehoeren?
wo 29 nov '23 20:15
wo 29 nov '23
20:15
  • wo 29 nov '23
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Wordt Jasper gehinderd door zijn kennis? Daar twijfelt hij zelf ook over. Beleef een komische ontdekkingstocht naar de balans van genuanceerde én ongezouten meningen.

Jasper zit propvol grootste plannen, ijzersterke grappen, vage herinneringen en scherpe bespiegelingen. Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening met jou delen. En écht iets veranderen. Aan de andere kant ontploft zijn brein van de meest uiteenlopende kennis en informatie.

Kiest hij ervoor om alles kapot te redeneren met uiteindelijk nul resultaat? Of loopt hij gewoon blanco de planken op, niet gehinderd door enige kennis?

Beleef een avond vol met dubieuze argumenten en hilarische anekdotes. Op charismatische wijze neemt Jasper jou mee op ontdekkingstocht. Schaterlachen gegarandeerd!

Jasper studeerde politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. In 2019 won hij zowel de jury- als de publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. NRC en de Volkskrant riepen hem in 2020 uit tot een van dé comedytalenten van het jaar. Op het podium is Jasper als een vis in het water. Met oneindige energie en vlijmscherpe anekdotes weet hij de realiteit op hilarische wijze te representeren.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Als een vis in het water is Jasper van der Veen op het podium. Charismatisch en ontspannen houdt hij zijn publiek makkelijk geboeid.

Theaterkrant

Credits

Regie door Quintijn Relouw
Techniek door Lukas Kraneveld
Decor door Tom Velthuis
Fotografie door Anne van Zantwijk
Ontwerp beeld door Sjoerd van Heumen
Productie en management door De Keet