Chris Verlaan

De Kringloper
Een komische zoektocht naar ‘de oase van rust’, maar dan in de kringloopwinkel.
do 23 nov '23 20:15
do 23 nov '23
20:15
  • do 23 nov '23
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Het leven van een autistische cabaretier gaat niet altijd over rozen. Daarom vlucht Chris naar de kringloop: zijn oase van rust. Kan hij daar wel ontkomen aan lastige levensvraagstukken?

Drukte en stress op het werk. Schreeuwende scholieren in de supermarkt. Gestommel bij de bovenbuurvrouw en een boosaardige asielkat in huis. En dan ook nog al dat theaterpubliek dat graag een praatje maakt in de foyer …

Het leven van de autistische Chris Verlaan gaat niet altijd over rozen. Gelukkig is er voor hem nog een laatste toevluchtsoord. Zijn oase van rust: de kringloopwinkel. Maar deze veilige haven wordt steeds meer overgenomen. Door failliete middenstanders, verlichte hipsters en beeldschone Oekraïense vrouwen. Is er nog ergens een veilig thuis voor Chris?

Tijdens de tournee van zijn debuutvoorstelling ‘Man in de Maak’ vertelde Chris over zijn zoektocht in een wereld vol angsten, prikkels en sociaal ongemak. In ‘De Kringloper’ neemt Chris je mee naar zijn, voorheen rustige, omgeving. De kringloopwinkel. Ook hier kan hij niet ontkomen aan de moeilijke vragen van het leven die jou vast ook bekend zijn. Wat zijn de voordelen van solo-daten? Schrijf ik me in voor de cursus ‘gepest worden’? En hoe omarm ik mijn innerlijke angsthaas?

Chris Verlaan is een verrassend scherpe cabaretier, met volop zelfspot en een ijzersterk taalgevoel. Geniet van een avond vol met scherpe scènes, sterke liedjes en komische antwoorden op moeilijke levensvragen.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Chris Verlaan, verrassend scherp met volop zelfspot

★★★★★ Theaterparadijs

Credits

Spel door Chris Verlaan
Productie door Rick Dros
Website www.chrisverlaan.nl