Urbanus

BIS BIS BIS!
Een komische muziekshow die jou van je stoel laat vallen van het lachen!
vr 17 nov '23 - za 18 nov '23
vr 17 nov '23
-
za 18 nov '23

Een tikkeltje grof, vol energie en met een goede portie humor. Een show à la Urbanus vol kersverse liedjes, sketches én bekende meezingers.

Na een carrière van maar liefst vijftig jaar grijpt Urbanus de pen vast om een nieuwe show te schrijven. ‘BIS BIS BIS!’ ontstaat uit de behoefte om het oude én het nieuwe samen te brengen. Al beginnen er wat pezen te wringen ... Urbanus blijft wie hij is en zal vol enthousiasme op de planken verschijnen.

De Vlaamse Urbanus heeft zijn publiek het talloze keren horen roepen: ‘Bis, Bis, Bis!’ oftewel ‘nog een keer’ maal drie. In deze show haalt hij zijn topnummers uit de oude doos. Na zo’n lange carrière bevat zijn oeuvre heel wat hitjes! Als humorist wil hij ook verrassende verhalen vertellen. Met zes nieuwe nummers brengt hij kersverse hits het podium op.

De drang om mensen live te laten lachen is groot. En na de lockdown heeft Urbanus dit nogal gemist. Vol enthousiasme stort Urbanus zich op zijn kersverse show. De ‘godfather van de comedy’ steekt ons een humoristische hart onder de riem.

Iedereen is welkom!

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Bij deze voorstelling nodigen we je uit voor De Ronde Tafel
schuif gezellig aan!