Jeroens Clan

Korte Metten
De hoogste tijd om te zeggen waar het op staat!
do 2 nov '23 20:15
do 2 nov '23
20:15
  • do 2 nov '23
    20:15
    Kleine Zaal
  • Deze prijs is exclusief ticketkosten (1,95 Euro per ticket)

Cabarettrio Jeroens Clan is er klaar mee! Het is tijd om taboes te doorbreken en heilige huisjes omver te werpen. Beleef een avondvullende voorstelling vol snelle scènes, rauwe liedjes, en nietsontziende grappen.

Jeroens Clan is een cabaretgroep bestaande uit Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns. Ze kennen elkaar sinds de brugklas van de middelbare school, waar ze samen voor het eerst op het podium stonden. In 2018 stonden ze in de finale van het Leids Cabaret Festival. De jury prees de jongens van Jeroens Clan om hun vermogen om ongelooflijk slim de zaal te bespelen met hun snelle scènes en liedjes.

Nu maakt het trio korte metten. Hele. Korte. Metten. Of ja, niet héle korte metten, maar ook zeker niet te lang. Metten die in ieder geval aan de korte kant zijn. Dat soort metten. Die maken ze. Zeer waarschijnlijk.

Beleef een avondvullende voorstelling vol snelle scènes, rauwe liedjes en nietsontziende grappen. Volgens de Theaterkrant zien we een vernieuwende draai aan mensonterend cabaret. Zoals we dat kennen van Hans Teeuwen en Theo Maassen.

Op genadeloze wijze maakt Jeroens Clan korte metten met zichzelf, elkaar, en jou! Huilen doe je thuis maar.

Wil je gebruikmaken van een rolstoelplaats? Neem dan contact op met ons Informatiepunt via informatiepunt@markantmaashorst.nl.

Extra voordelig: Deze voorstelling is onderdeel van ons cabaretpakket. Daarmee reserveer je 5 cabaretvoorstellingen voor maar €80,00 

Een bijzondere combinatie van grofgebektheid en onzekerheid […] waarmee ze een eigen geluid toevoegen aan het cabaretlandschap.

Leidsch Dagblad